Od srijede online nastava u vrbovečkim osnovnim školama

0
Komunalac add

Vrbovečke osnovne škole od srijede (16. prosinca) prelaze na online nastavu. Takvu odluku danas je donio gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj, na temelju preporuke Zagrebačke županije, odnosno Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije i Službe za školsku i sveučilišnu medicinu pri Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije

Naime, s obzirom na epidemiološku situaciju s više od 5000 aktivnih slučajeva na području Zagrebačke županije, župan Stjepan Kožić donio je odluku o organizaciji nastave na daljinu za osnovne škole kojima je osnivač Zagrebačka županije i to u razdoblju od 16. do 24. prosinca 2020. godine. Također, upućena je preporuka gradovima Samoboru, Zaprešiću, Velikoj Gorici i Vrbovcu koji su osnivači osnovnih škola na svojem području, da analiziraju epidemiološku situaciju te prema potrebi donesu odluku o uvođenju nastave na daljinu. Upravo na temelju epidemioloških pokazatelja za naše područje, gradonačelnik Kralj donio je odluku o prelasku na nastavu na daljinu za učenike osnovnih škola.

Zagrebačka županija objavila je podatak kako je u razdoblju od 8. do 14. prosinca 2020. godine zaraženo 90 učenika osnovnih škola te 33 djelatnika, radi čega je u samoizolaciji završilo 150 razreda.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime