Obustavljen rad izdvojenih COVID-19 ambulanti

0
Komunalac add

Prema odluci Kriznog stožera RH obustavljen je rad izdvojenih ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. COVID-19 ambulante.

– Nastavno na povoljnu epidemiološku situaciju te postepenu normalizaciju rada zdravstvenog sustava opravdano je obustaviti rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom – piše u odluci Kriznog stožera.

Podsjetimo, na području Zagrebačke županije radile su tri izdvojene COVID 19 ambulante i to u Ispostavi Samobor (za područje Samobora, Svete Nedelje i Zaprešića), Ispostavi Velika Gorica (za područje Velike Gorice i Jastrebarskog) te u Ispostavi Ivanić-Grad (za područje Ivanić-Grada, Dugog Sela, Vrbovca i Svetog Ivana Zeline).

Inače, na ulazu u vrbovečki Dom zdravlja i dalje se provodi trijažni postupak, zbog čega građane mole da, kada god je to moguće, dolazak u Dom zdravlja prethodno telefonski dogovore sa svojim obiteljskim liječnicima. U vrbovečkom Domu zdravlja nadaju se da će na taj način spriječiti nastanak velikih gužvi ispred doma.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime