Obnavlja se podrumski prostor zgrade Pučkog otvorenog učilišta

0
Komunalac add

U tijeku je sanacija podruma u zgradi Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec. Radove vrijedne oko pola milijuna kuna danas su obišli gradonačelnik Denis Kralj i zamjenik gradonačelnika Marko Belošević u društvu ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec Sanje Prijatelj. Radovi se financiraju iz decentraliziranih sredstava Zagrebačke županije za potrese, a koje je županiji osigurala Vlada Republike Hrvatske.

Podrum smo provjeravali odmah nakon potresa i primjetili oštećenja, koja smo prijavili za sanaciju. Podrum je sada u puno boljem stanju, postavljena je i betonska ploča. Prostor prije sanacije nije bio u funkciji, a sada će se moći iskoristiti za lakše funkcioniranje učilišta. Na kraju, cilj je da se podrum, a samim time i cijela zgrada ojača i da bude otpornija na potrese – pojasnio je gradonačelnik Kralj.

Ravnateljica POU Vrbovec Sanja Prijatelj ističe da će se novi sanirani prostor dobro iskoristiti. – Ovaj podrum koji će sada biti bez vlage i u posve dobrom stanju poslužit će za sigurno skladištenje naših stvari. Hvala gradonačelniku i Gradu što su prepoznali našu potrebu i sanirali štetu nakon potresa, a mi ćemo dobiti 35 kvalitetnih kvadrata za naše potrebe – naglasila je ravnateljica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime