Objavljen Javni poziv za udruge

0
Komunalac add

Grad Vrbovec objavio je Javni poziv za dodjelu financijskih potpora programima i projektima udruga od javnog interesa s područja grada za 2016.godinu. 

Pozivaju se udruge programski usmjerene na rad u području kulture, tehničke kulture, vatrogastva i civilne zaštite, sporta, socijalne skrbi, zdravstva, neformalnog obrazovanja djece i mladih, skrbi o umirovljenicima te skrbi o osobama s invaliditetom, gospodarstva i turizma da se prijave na financijsku podršku projektima koji doprinose razvoju navedenih područja ili unaprjeđenju kvalitete njihovog rada.

Najmanji iznos koji se može odobriti za pojedini projekt iznosi tisuću kuna, a najveći dva milijuna kuna. Predviđeni iznos sredstava za program javnih potreba u u gradskom proračunu za ovu godinu iznosi milijun i 400 tisuća kuna, za vatrogastvo 700 tisuća kuna, za udruge kulturne djelatnosti 175 tisuća kuna, za udruge socijalne djelatnosti 150 tisuća kuna, za udruge gospodarske djelatnosti 100 tisuća kuna, te za djelatnost turizma 390 tisuća kuna.

Javni poziv otvoren je do 10. ožujka 2016. godine.

Prijavnicu, kao i sve ostale obrasce natječaja, možete pronaći na internetskoj stranici Grada Vrbovca, pod rubrikom Natječaji.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime