Obilježavanje Dana Srednje škole Vrbovec ove godine u virtualnom svijetu

0
Komunalac add

Srednja škola Vrbovec sutra obilježava Dan škole i dan otvorenih vrata. S obzirom na mjere koje su na snazi kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusa, ovaj dan obilježit će se virtualnim putem.

Ravnateljica Srednje škole Vrbovec Mirjana Pušić istaknula je da se datum obilježavanja dana škole, 30. travnja veže uz pogibiju velikana Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana. Također, naglasila je koje su sadržaje pripremili u virtualnom okruženju – Sve će se odvijati na stranici Srednje škole Vrbovec gdje će biti predstavljeni programi u koje će se učenici moći upisati sljedeće godine. Jedan dio prostora posvećen je našim značajnim rezultatima koje su učenici i njihovi mentori postigli na dosadašnjim natjecanjima. Isto tako, dio prostora bit će posvećen nastavnim predmetima gdje su naši učenici i nastavnici u virtualne učionice stavili nastavne sadržaje ili materijale –  rekla je Pušić.

Iz Srednje škole Vrbovec pozivaju sve zainteresirane da posjete njihovu web stranicu gdje se mogu upoznati s radom škole, rezultatima i uspjesima učenika i mentora, ali i zabaviti se uz šaljive, virtualne sadržaje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime