Obavijest o provedbi katastarske izmjere u cilju izrade novog katastarskog operata i obnove zemljišne knjige

0
Komunalac add

Na službenim stranicama Grada Vrbovca objavljena je obavijest o početku provedbe katastarske izmjere, koju prenosimo u cijelosti:

POŠTOVANI VLASNICI I KORISNICI NEKRETNINA NA PODRUČJU GRADA VRBOVCA ZA DIJELOVE K.O. VRBOVEC, K.O. LUKA, K.O. BRČEVEC, K.O. POLJANA

Obavještavamo Vas da je započela provedba katastarske izmjere za dijelove k.o. Vrbovec, k.o. Luka, k.o. Brčevec, k.o. Poljana u cilju izrade novog katastarskog operata i obnove zemljišne knjige.

Ugovor o javnoj nabavi usluga potpisan je između Državne geodetske uprave kao naručitelja i Zajednice ponuditelja (izvođač radova): GEOPROJEKT d.d., Nova cesta 224/2, Opatija i  GEODATA PROJEKT d.o.o.,  Vrisnička ulica 6, Zagreb.

Rok izrade katastarske izmjere je 18 mjeseci. Pregledne karte obuhvata izmjera biti će izložene u prostorijama DRUŠTVENOG DOMA, VRBOVEČKI PAVLOVEC 75, VRBOVEC koje će koristiti izvođači radova.

Ove opsežne radove moguće je uspješno obaviti samo uz Vaše osobno sudjelovanje i suradnju s institucijama i osobama koje će izvoditi opisane radove, stoga

pozivamo sve nositelje prava na katastarskim česticama da prisustvuju:

  • javnoj tribini koja će se održati 19.7.2022. godine u 18h u zgradi DRUŠTVENOG DOMA, VRBOVEČKI PAVLOVEC 75, VRBOVEC

na kojoj će dobiti sve potrebne informacije o postupku provedbe katastarske izmjere.

Nositelji prava zakonski su obvezni po pozivu izvođača radova obilježiti, očistiti teren, te usuglasiti međe zajedno sa svojim susjedima prema stvarnom stanju na terenu, te pripremiti osobne podatke o nositeljima prava, tj. podatke o vlasnicima (ime prezime, adresa, OIB) i kopiju dokumentacije vezano za katastarske čestice i zgrade

Sa ciljem što bolje komunikacije i suradnje sa strankama izvođači radova otvoriti će terenski ured u zgradi DRUŠTVENOG DOMA, VRBOVEČKI PAVLOVEC 75, VRBOVEC.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime