NS Vrbovec pokrovitelj memorijalne utakmice Josip Dujmić

0
Komunalac add

Nogometno središte Vrbovec uz organizaciju ligaških i kup natjecanja angažirano djeluje i na drugim aktivnostima promocije nogometa. Naime, Izvršni odbor NS Vrbovec je prihvatio pokroviteljstvo memorijalne utakmice u povodu 20. obljetnice pogibije nogometaša i suca Josipa Dujmića.

Popularni Dujma je 15. rujna 2003. godine odsudio svoju posljednju utakmicu u Hrastju. Igrali su veterani Croatije i Kloštra, a rezultat je bio 2:1 za domaćina. Vraćajući se iz Hrastja poginuo je u teškoj prometnoj nesreći. Dujmić je pokopan na Gradskom groblju u Vrbovcu, a u ime Odbora nogometnih sudaca Vrbovec oprostio se tajnik Robert Đuranec. Na svim utakmicama 22. rujna 2003. godine bila je održana minuta šutnje u spomen za tragično preminulog suca Dujmića. NK Rakovec je podržao inicijativu i prihvatio da se memorijalna utakmice odigra na njihovom igrališta jer je Josip Dujmić bio igrač Rakovca.

Na sjednici Izvršnog odbora je odlučeno da će seniorski kup startati 25./26. veljače 2023. godine, juniorski i pionirski kup počinje 10. travnja, a veteranski kup 4. ožujka. Dakako, odigravanje kup utakmica će ovisiti i o vremenskim uvjetima.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime