Novo kombi vozilo za Vatrogasnu zajednicu Općine Gradec

0
Komunalac add

U Gradecu je danas održana svečana primopredaja vatrogasnog kombi vozila stožernom društvu DVD-u Gradec. Načelnica općine Ljubica Ambrušec uručila je ključeve vozila zapovjedniku Vatrogasne zajednice Općine Gradec Petru Ledinščiću. Novo kombi vozilo služit će za redovan i interventan prijevoz vatrogasaca i opreme.

Svečanoj primopredaji prisustvovao je predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavko Povrlišek, zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josip Novosel, direktor Vatroprometa d.o.o. Nenad Radojčić sa svojim djelatnicima, načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec sa svojim suradnicima te predstavnici VZO Gradec. Vozilo je blagoslovio župnik župe Ranjenog Isusa u Gradecu vlč. Damir Burlić.

Direktor Vatroprometa Nenad Radojčić zahvalio je predsjedniku VZO Gradec na dugogodišnjoj suradnji. – Nadam se da će naša suradnja trajati i dalje, hvala vam što ste nam dali povjerenje za isporuku ovog vatrogasnog vozila koje će sasvim sigurno poslužiti vašem stožernom društvu u brojnim aktivnostima. Nadam se da će to vozilo biti i garant naše prijateljske i poslovne suradnje koja traje dugi niz godina. Također zahvaljujem i načelnici Ambrušec na pažnji koju upućuje i našoj firmi, ali i vatrogastvu u općini Gradec – poručio je Radojčić. Načelnica Ljubica Ambrušec također je okupljenima uputila nekoliko prigodnih riječi te izrazila zadovoljstvo što je stožerno društvo dobilo novo kombi vozilo. Usput je poželjela  vatrogascima što manje intervencija, a što više lijepih događanja i druženja.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Gradec Milivoj Ambrušec uručio je, na kraju svečanosti, zahvalnice zapovjedniku Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josipu Novoselu, predsjedniku Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavku Povrlišeku, dosadašnjem zapovjedniku VZO Gradec Stjepanu Fugaju te načelnici općine Ljubici Ambrušec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime