Noviteti u Narodnoj knjižnici Vrbovec

0
Komunalac add

Stiže nove preporuka iz Narodne knjižnice Vrbovec. Tracey Anne Warren: Sve zbog jednog poljupca Byronovi su na glasu kao „ludi, zli i opasni“. I još k tome vrlo negostoljubivi. Kad se Meg Amberley zatekne usred snježne mećave na putu za Škotsku, prinuđena je potražiti utočište upravo na Cadeovu imanju. Uhvaćen u zamršenu mrežu svoje prošlosti, Cade Byron ne izlazi sa svojeg ladanja. A onda se iznenada pojavi ova lijepa djevojka. Uskoro Meg shvaća da postaje opčinjena Cadeovom muževnošću. Da bi spasio njezinu čast pred slučajnim gostom, Cade je predstavi kao svoju zaručnicu, a potom odlaze u London s namjerom da Meg ondje nađe budućeg muža. Ali kako se njihovo pretvaranje pojačava, tako Cade shvati da je ne želi izgubiti. Jedan će poljubac sve promijeniti zauvijek.

Michael Lang: Woodstock – kako napraviti najveći festival na svijetu Michael Lang idejni je začetnik Woodstocka i na 270 stranica donosi sjajne priče iz prve ruke o događajima, nastupima i svemu što se događalo tijekom ‘tri dana mira i glazbe’, ali pruža i pogled u poslovni dio iza stvaranja događaja koji će definirati šezdesete godine prošlog stoljeća. Priča o festivalu započinje Langovim odrastanjem u Bensonhurstu, odlaskom na Floridu gdje organizira Miami Pop Festival, a selidba u Woodstock otvara novo poglavlje u kojem počinje razmišljati o festivalu glazbe i umjetnosti. S trojicom partnera bacio se u ovaj pothvat i premda je o Woodstocku napisano mnogo knjiga, Langova pruža pogled “iznutra” na informativan i zabavan način koji će se svidjeti običnim čitateljima, ali i pravim glazbenim znalcima.

Julia Donaldson, Helen Oxenbury: Divovsko skakutalo Jednog dana Zec je skakutao prema svojem domu kad je začuo glasan povik kako dopire iz njegove jazbine. Neko nevidljivo čudovište zaposjelo je njegov dom! Jedan po jedan, Mačka, Medvjed i Slon pokušali su istjerati to strašno čudovište koje se nikoga ne boji, nego i dalje viče i plaši sve oko sebe… sve dok nije došla Mama Žaba i počela brojati do tri. Tko je divovsko skakutalo? Saznajte u novom klasiku Julie Donaldson i Helen Oxenbury. Zajedno su stvorile čarobnu slikovnicu, prekrasnih ilustracija i odličnu za čitanje na glas.

(Pripremila Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime