Noviteti u Narodnoj knjižnici Vrbovec

0
Komunalac add

Nove preporuke iz Narodne knjižnice Vrbovec. Karen Swan: Grčki bijeg U bijegu od slomljenog srca, Chloe Marston napušta stari život u Londonu i započinje novi u New Yorku. Radeći u luksuznoj concierge kompaniji, brine se za to da tuđi životi teku savršeno glatko, dok se njezin ne miče s mrtve točke. Karizmatični Joe Lincoln jedan je od njezinih uglednih klijenata, a svaka njegova želja njezina je zapovijed. Stoga, kad je zamoli da mu pronađe osamljenu vikendicu na nekom od grčkih otoka, ona se smjesta baca u potragu za savršenim utočištem. Tim više što se Tom, njezin bivši, neočekivano pojavi na Manhattanu i ponovno joj život izbaci iz kolosijeka. Bijeg u Grčku omogućit će joj dovoljno vremena i prostora da razmisli o budućnosti. Tom je muškarac kojeg je dugo voljela, ali koji ju je svojedobno povrijedio i nije sigurna želi li mu pružiti drugu priliku. A dok se sve više zbližava s privlačnim Joeom, pita se srlja li u novu pogrešku.

 

Josipa Pavičić Berardini: Promatrači u zrcalu Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini višegodišnja je poučavateljica tehnika za samorazvoj, voditeljica radionica i predavanja te autorica četiriju knjiga. Njezina najnovija knjiga – Promatrači u zrcalu – poticajnim tonom govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku snagu kojom ćemo osvijestiti da sve loše što nam se događa nosi korijen u nama samima. Jednako tako, za sve to postoji lijek koji također počiva u nama. Kako sve te uzroke prepoznati, izvući na površinu, pustiti ih da odrade svoju svrhu, da dođu i prođu.

Emma Yarlett: Gricko, lov na čudovište Gricko, čudovište koje gricka knjige, nastavio je svoju avanturu i radi, kao i uvijek, ono što najviše voli. Ovog se puta zadržao na polici s publicistikom: projurio je kroz knjigu o svemiru, izletio je kroz onu o brojevima…
Napravio je, kao i uvijek, neviđen nered, ostavio za sobom krš i lom. Hoćemo li ga uspjeti zadržati između korica ove knjige? Urnebesna je zabava osigurana.

 

(Pripremila Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime