Noviteti u Narodnoj knjižnici Vrbovec

0
Komunalac add

Razmišljate li o novim knjigama koje još možete pročitati, iz Narodne knjižnice Vrbovec stižu nove preporuke. Taylor Jenkins Reid: Sedam muževa Evelyn Hugo Evelyn Hugo, nekad najsjajnija zvijezda Hollywooda, jedna je od najljepših žena na svijetu. Slavna kako zbog filmova, tako i zbog skandala i čak sedam brakova, objavila je da će dvanaest svojih jednako slavnih haljina dati na aukciju, a prikupljeni novac usmjeriti u istraživanje karcinoma dojke, bolesti koja je odnijela i život njezine kćeri. Monique Grant, mlada i relativno nepoznata novinarka u poznatom časopisu, iznenada će dospjeti u središte pozornosti kad slavna Evelyn Hugo izabere upravo nju kao novinarku koja će napisati članak o njoj i njezinim čuvenim haljinama. Već pri prvom susretu slavna će joj glumica predstaviti svoje planove koji nemaju veze s poslom zbog kojeg je Monique došla k njoj.

Suzy Wengel: Skandinavska Sense dijeta Nova danska dijetna senzacija uči kako smršaviti i zadržati novu težinu revolucionarnom metodom šake. Prestanite zbrajati kalorije i neprestano vagati hranu. Prestanite izbjegavati masnoće i jesti dosadne obroke. Proglašena “najjednostavnijom dijetom na svijetu”, skandinavska Sense dijeta utemeljena na zdravom razumu pomoći će vam da smršavite mjereći hranu šakama: četiri šake po obroku, podijeljene na bjelančevine, ugljikohidrate i povrće, uz žlicu masnoće. Sadrži mnoštvo recepata za jednostavne, a ukusne i slasne obroke. Knjiga vas vodi kroz sve faze mršavljenja i obuhvaća potpun plan dijete za devet dana. Naučit ćete kako osmisliti dijetu koja vam se posve uklapa u svakidašnji ritam života i ne dopušta nakupljanje kilograma. Otkrit ćete mnogo jednostavnih jela i steći uvid u iskustva drugih.

Nikoleta Novak: Priče iz šume niz su odgojno-obrazovnih priča čiji su glavni likovi životinje – dabar, jež, lisica, medvjedić, vjeverica i druge. Priče poučavaju djecu o zanimljivostima iz biljnog i životinjskog šumskog svijeta, ali i o tome kako se ponašati u problematičnim životnim situacijama kao što su ljutnja, povodljivost, trema i slične.

( Pripremila Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec).

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime