Noviteti u Narodnoj knjižnici Vrbovec

0
Komunalac add

Iz Narodne knjižnice Vrbovec i ovoga tjedna stižu preporuke za čitanje. Od autorice uspješnice “Iza zaključanih vrata” A. Paris stiže uzbudljivi kriminalistički roman Vrati me. Fin i Layla zaljubljeni su par na odmoru u Francuskoj. Nakon kratkog predaha od vožnje autocestom Fin se vraća u automobil, no Leyli se u tom trenutku gubi svaki trag. To je barem ono što je ispričao policiji. Dvanaest godina kasnije Fin je zaručen s Ellen, Laylinom sestrom, no idilu narušavaju znakovi koji se pojavljuju i upućuju na to da je Layla još živa. Ovaj roman navest će vas da sumnjate u sve i svakoga u iščekivanju nevjerojatnog raspleta.

 

Marijeta Matijaš: Umijeće javnog nastupa Ovo je knjiga koja vas korak po korak vodi kroz javni nastup, a kreće od osvještavanja. Biti svjestan sebe i svog nastupa preduvjet je bilo kakve promjene. Želimo li nešto promijeniti, moramo najprije biti svjesni toga što ne radimo dobro i što želimo promijeniti. Brojna literatura o javnom nastupu naglasak stavlja na govorništvo, no govor je samo jedan od čak sedam važnih elemenata koji čine javni nastup, a koje je autorica identificirala i detaljno obradila u svojoj knjizi.

 

Rotraut Susanne Berner: S Karlom iz dana u dan Upoznajte zečića Karla! On živi s roditeljima i sestricom u obližnjem gradiću i ide u vrtić. Nedaleko žive i baka Nina i sestrična Katja. Njegovi prijatelji Oliver, Monika, Filip i Vilim žive u istoj ulici. Karlu nikada nije dosadno! Ova knjiga iz pera i kista Rotraut Susanne Berner prava je riznica priča, pjesmica, igara, recepata za ukusna jela i kolače, kreativnih ideja, vrtlarskih savjeta i mađioničarskih trikova.

 

 

(Pripremila Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime