Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Suzanne Snow: Kućica novih početaka – Jedna kućica u raspadu. Jedno slomljeno srce. Prilika za novi početak? Kad se Annie vrati u Thorndale, selo u kojem je provela većinu svog djetinjstva, u potrazi je za novim početkom. Samo želi popraviti kućicu koju joj je ostavila kuma i izliječiti svoje slomljeno srce. Kad se sukobi s lokalnim herojem, Jonom, Annie se mora zapitati je li povratak u Thorndale bio pogreška. Selo se očito promijenilo i posljednje što joj treba još je više drame. Ali izbjegavanje zgodnog Jona čini se nemogućom misijom, osobito kad se čini da se Thorndale urotio u namjeri da ih spoji… Annie traži novi početak bez romantike – ali što ako jedini način da ponovno nauči vjerovati podrazumijeva riskirati i dati novu priliku ljubavi?

 

Dale Carnegie: Kako se riješiti briga i početi živjeti – Knjiga koja je diljem svijeta prodana u više od deset milijuna primjeraka pomoći će vam prekinuti destruktivnu naviku brige i naučiti vas kako živjeti sretnije i s manje stresa. Dale Carnegie u svom je bezvremenskom bestseleru Kako steći prijatelje i naklonost ljudi milijunima čitatelja pomogao uspostaviti kvalitetne odnose s bliskim osobama i unaprijediti komunikaciju. Sada nam pokazuje kako pobijediti brige prije nego što one pobijede nas. Ova će vam knjiga pokazati kako bolje analizirati i riješiti zabrinjavajuće situacije, razviti pozitivan stav, pobijediti depresiju i napuniti se pozitivnom energijom te postići duševni mir i zadovoljstvo. Puna praktičnih savjeta, korisnih činjenica o brizi i njenim uzrocima, ova knjiga daje vam sve alate kojima ćete iz svog života potjerati svaku tugu, melankoliju i brigu.

Sonja Smolec: Priče iz sobe na kraju hodnika – Davor je naizgled jedan običan trinaestogodišnjak koji se veseli ljetnim praznicima. Međutim, umjesto obećanog ljetovanja, uslijedilo je poprilično neugodno iznenađenje. Roditelji su ga poslali u turopoljsko selo “Boguizanogu” dok ne riješe neke svoje nesuglasice. I tako se dečko sa zagrebačkog asfalta našao u staroj kući tete Slavice, okružen kokošima, mačkama i… beskrajnom dosadom. Pa ta njegova teta privremena udomiteljica nema čak ni TV! Ljetovanje definitivno nije krenulo obećavajuće sve dok nije upoznao Lorenu, svoju vršnjakinju, i dečke s kojima je znao igrati nogomet, a s kojima će ući u neminovni sukob…

 

Odabrala: Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime