Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Komunalac add

Betty Cayouette: Još jedna prilika za ljubav Theo i Emerson kao tinejdžeri su bili nerazdvojni. No kada su napokon priznali svoje osjećaje jedno drugome, život ih je razdvojio. Emerson je sada supermodel, bliži se dvadeset osmoj i umorna je od traženja ljubavi na krivim mjestima. Na njezinu mobitelu oglasi se podsjetnik na bračni pakt koji su njih dvoje davnih dana sklopili i ona se zapita može li se iznova zapaliti iskra jedine romanse koja je za nju ikad imala smisla. Uvjerava svojeg mrzovoljnog agenta da joj osigura mjesto u modnoj kampanji u kojoj je baš Theo glavni fotograf. Dobra vijest je što se kampanja snima u nevjerojatno romantičnom gradiću Cinque Terre u Italiji. Loša vijest? Theo možda i neće biti baš sretan što je vidi. Četverodnevno snimanje stavit će na kušnju njihove osjećaje, pokazati im kako lako mogu ostati jedno bez drugoga i nametnuti pitanje – je li ovo konačno zbogom ili ipak još jedna prilika za ljubav?

Christel Petitcollin: Moje dijete previše misli Možda ste primijetili da se vaše dijete razlikuje od svojih vršnjaka. Ima li problem s uspostavljanjem novih prijateljstava? Dogodi li se da na uobičajene stvari reagira previše emocionalno? Doživljava li neugodnosti u školi od strane drugih učenika? Govore li učitelji da je „problematično“ i „preosjetljivo“? Ako se uz to ističe posebnom osjetljivošću s kojom teško izlazite na kraj, nužno je da pročitate ovu knjigu. Ako tražite pomoć u pogledu svog „problematičnog“ djeteta, na dobrom ste mjestu! Christel Petitcollin, psihoterapeutkinja i autorica bestselera Kako manje misliti, nudi jednostavna, konkretna i efikasna rješenja za napredak iznimnomisleće djece. Ova knjiga pružit će roditeljima sve potrebne alate kako bi pratili svoje dijete u njegovoj različitosti. Pokazat će im kako dopustiti djetetu da bude ono što jest, kako ga naučiti da upravlja svojim emocijama i kako mu pružiti sigurno okružje u kojem će se osjećati zaštićeno.

Milena Jukić Bandić, Domenico Gonzi: Čudesni otok Autorica dočarava svu ljepotu, mirise i okuse, ljude, događaje i običaje, povijest i legende prelijepog otoka Paga. Muzej soli, veliki brončani kip Solara, Knežev dvor, bistu Bartola Kašića, poznatog paškog svećenika, misionara, pisca i jezikoslovca, slikara Gonzija i njegove akvarele uskih uličica, kuća, crkava i zvonika te brodica koje se bore s uzburkanim morem i visokim valovima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime