Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Komunalac add

Simona Ahrnstedt: Srce kao ulog – Dessie i Sam bili su savršen par u mladosti, sve do strašnog događaja koji im je okrenuo život naglavačke. Ni jedno nije prebrodilo uvrede i optužbe koje su si tog dana izgovorili. Sada, petnaest godina poslije, Dessie radi u zaštitarskoj tvrtci. U svojoj je karijeri proputovala cijeli svijet i gledala smrti u oči mnogo puta. Pa premda je uspješna u svome poslu, neke je traume i dalje ne puštaju. Sam je u međuvremenu postao hotelski magnat; nakon turbulentne prošlosti izgradio je poslovno carstvo. No, kad se nađe na udaru prijetnji, prisiljen je potražiti pomoć zaštitarske agencije, a ironijom sudbine, tjelohraniteljica mu postaje upravo Dessie. Mogu li jedno drugomu oprostiti stare zamjerke ili je prošlost previše da se zaboravi? Dok se bore sa svojim osjećajima i neporecivom privlačnošću, Samov život u sve je većoj opasnosti…

 

Mladen Tomorad: Stari EgipatIstražite kulturu drevnog Egipta u prvom sveobuhvatnom domaćem znanstvenom pregledu te civilizacije obavijene mistikom! Bogato opremljena knjiga Stari Egipat – Povijest i kultura cijenjenog egiptologa Mladena Tomorada u 16 intrigantnih poglavlja objedinjuje sve aspekte razvoja staroegipatske civilizacije, od njezina nastanka do suvremene percepcije i utjecaja na moderno društvo. Fantastična lektira za sve fanove starog Egipta.

 

 

Moj Zagreb i ja – Jedinstvena, integrirana radna bilježnica o Zagrebu i njegovoj okolici od prapovijesti do danas. Iskustvo autora, Alfinih povjesničara i geografa, uvelike će olakšati usvajanje sadržaja o gradu Zagrebu u trećem razredu, a ujedno će biti i izvrsna nadogradnja prilikom učenja o glavnom gradu RH u četvrtom razredu. Narativom je prilagođena učenicima, donosi mnoštvo zadataka za aktivno učenje u školi ili kod kuće te razigrane rubrike i prijedloge za izvanučioničnu nastavu. Odobrile su je struka, recenzenti i AZOO.

 

Odabrala: Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime