Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Komunalac add

Tillie Cole: Tisuću poljubaca – Dva srca. Jedna ljubavna priča. I svršetak koji nikada nećete zaboraviti… Rune Kristiansen i Poppy Litchfield upoznali su se u djetinjstvu i zakleli se da će zauvijek biti prijatelji. Prijateljstvo je preraslo u ljubav koja je obećavala da će trajati cijeli život. A kada je Rune poslan kući u rodnu Norvešku, srušili su se njihovi svjetovi. Dvije godine poslije Rune se vraća u uspavani gradić Blossom Grove. Poppy je spremna za novi početak, ali taj dečko koji se vratio više nije Rune kakvog se sjeća. Što se to dogodilo da je njezin dragi, pažljivi Rune postao taj mrzovoljni i drski stranac? Hoće li ih tajna koju Poppy nosi zbližiti ili zauvijek razdvojiti? Otkrijte priču koja će vam slomiti srce i natjerati vas da povjerujete kako prava ljubav zaista traje zauvijek….

Russ Harris: Klopka zvana sreća – Jeste li i vi kao i milijuni drugih uhvaćeni u “klopku sreće”? U ovoj knjizi prodanoj u milijun primjeraka dr. Russ Harris objašnjava da nas načini na koje obično pokušavamo pronaći sreću često čine očajnima te vode u epidemiju stresa, tjeskobe i depresije. Međutim, uz pomoć načela Terapije posvećenošću i prihvaćanjem (ACT), znanstveno utemeljenog pristupa usmjerenog ka napretku, svi možemo izbjeći klopku sreće i pronaći istinsko zadovoljstvo u životu. Ova inovativna i nadahnujuća knjiga naučit će vas kako smanjiti stres i brigu, učinkovitije se nositi s bolnim mislima i osjećajima, prekinuti sabotirajuće navike, savladati nesigurnost i sumnju u sebe, izgraditi bolje odnose s ljudima, pobijediti depresiju, tjeskobu i usamljenost, poboljšati učinkovitost i pronaći zadovoljstvo u poslu, izgraditi bogat, ispunjen i smislen život. Bez obzira nedostaje li vam samopouzdanja, suočavate li se s bolešću, nosite li se s gubitkom, imate li izrazito stresan posao, ili patite od tjeskobe ili depresije – ova knjiga će vam pokazati kako izgraditi istinsku sreću koja dolazi iznutra.

Roger Vila: Leptiri i njihov čudesan život – Leptiri su prekrasne i nevjerojatne životinje, ali o njima ne znamo previše. U ovoj ćeš knjizi otkriti sve njihove tajne, od kojih će te neke sigurno iznenaditi. Znaš li koliko vrsta leptira postoji i otkada obitavaju na Zemlji? Znaš li čime se hrane, kako se skrivaju od neprijatelja ili kako im polazi za rukom putovati tisućama kilometara a da se pritom ne izgube? Roger Vila, jedan od najvećih stručnjaka za leptire, u ovoj predivno ilustriranoj slikovnici objašnjava zašto su ti krasni kukci toliko važni.

 

Odabrala: Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime