Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Komunalac add

 

Grupa autora: Happy Halloween – Zbirka trinaest fantastičnih priča više autora na temu Halloween: Bijeg iz ukletog dvorca, Troje u vremenu, Noć predaka, Maska, Moj spasitelj i druge.

 

 

 

Emma Lucy Knowles: Čudotvorna moć intuicije – U našim se ubrzanim životima toliko toga svakodnevno zbiva da je katkad vrlo teško razlikovati što je dobro, a što loše za nas. Stoga ne čudi da vrlo često donosimo pogrešne odluke koje ostavljaju negativne posljedice na naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Svjetski poznata iscjeliteljica Emma Lucy Knowles otkriva nam da je rješenje problema znatno jednostavnije nego što mislimo: trebamo samo naučiti osluškivati svoj unutarnji glas – intuiciju – i povezati se sa svojim pravim ja. U knjizi Čudotvorna moć intuicije pronaći ćete mnoštvo praktičnih savjeta, vježbi i meditacija koje će vam pomoći naučiti razviti svoju intuiciju i produbiti povezanost sa svojim autentičnim ja. Otvorite se svojoj intuiciji i unesite pozitivne promjene u sve aspekte svoga života, od obiteljskih, međuljudskih i ljubavnih odnosa do posla i financija. Surađujući s intuicijom, lakše ćete zaliječiti prošlost, pomiriti se sa sadašnjošću i kreirati svoju budućnost.

 

Lars van de Goor, Giulia Tomai, Gabby Dawnay: Uđi u vilinski svijet – Prelijepe ilustracije cijenjenog nizozemskog umjetnika Larsa van de Goora uvest će nas u čaroban svijet vila i dočarati nam veličanstvenu divotu godišnjih doba, a djevojčica Iva povest će nas na neobično putovanje u vilinski svijet u kojem ćemo otkriti zašto je svatko od nas toliko važan.

 

 

Odabrala: Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime