Noviteti iz Narodne knjižnice Vrbovec

0
Komunalac add

Gerald Durrell: Moja obitelj i druge životinje Kad Durrellovi više nisu mogli podnositi sivu englesku klimu, učinili su ono što bi svaka razumna obitelj učinila – prodali su kuću i preselili se na suncem ispunjeni otok Krf. Nakon što su se smjestili u svoj novi dom, uslijedile su urnebesne nezgode. Tada desetogodišnji Gerald otkrio je svoj interes za prirodu istražujući otočnu faunu. Uskoro su žabe i kornjače, šišmiši i leptiri – kao i škorpioni, bubamare, bogomoljke, hobotnice, golubovi i galebovi – postali uobičajeno društvo u kući obitelji Durrell. Uzbudljive priče o otočnim životinjama i nostalgična razmišljanja Geralda Durrella o vlastitoj obitelji oživljavaju ove divne memoare radosnog kaosa odrastanja u neuobičajenom kućanstvu. Moja obitelj i druge životinje odvode čitatelja na mjesto koje neće htjeti napustiti.

Hal Elrod: Čudesno jutro Pridružite se desetinama tisuća kojima je Čudesno jutro promijenilo život i shvatite da imate mogućnost promijeniti svaki djelić svojeg života! Tajna je u otkrivanju svojeg potencijala i apsolutnoj posvećenosti njegovom zovu, potencijala koji će učiniti da se svako jutro budite sa dodatnom energijom, motivacijom i fokusom koji će podignuti vaš život na višu razinu. Sve ovo možda vam je jasno od prije, no Čudesno jutro vam nudi definitivan način kako da spoznaju pretvorite u djelo! Novo poglavlje vašeg života je pred vama. Zgrabite ga!

 

 

Rachel Piercey, Freya Hartas: Veseli život u Medinoj šumi  Medina je šuma puna životinja, velikih i malih prijatelja. Medo te poziva da u njegovu šumu uđeš i s njim vesele prizore pronađeš! Priroda je puna prekrasnih iznenađenja, a Medina šuma nije iznimka! Medo će nas provesti kroz događaje i godišnja doba u šumi veselim stihovima i pritom nas zabaviti potragom: tko će pronaći sve Medine prijatelje, otkriti čime se bave, istražiti sve zakutke šume, a možda i dobiti pokoju ideju za izlet u prirodu.

 

Odabrala: Mateja Hrgovan, Narodna knjižnica Vrbovec

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime