Novi promotivni spot TZ Zagrebačke županije “Visit Zagreb County”

0
Komunalac add

Predstavljen je novi promotivni spot Turističke zajednice Zagrebačke županije, autorice Ashley Colburn, promotorice hrvatskoga turizma. Spot se bazira na turističkim manifestacijama koje se kroz godinu organiziraju na prostoru županije. Promocija je, uz prigodni program, upriličena u novouređenoj dvorani Centra za posjetitelje Turističke zajednice Velike Gorice.

Spot promovira ljepote Zagrebačke županije. Želimo njime ukazati ne samo na kulturne znamenitosti, nego i na manifestacije koje čine veliki dio naše izletničke ponude. U spotu smo nastojali izdvojiti ključne, selektivne vidove turizma. Vjerujem da će nam on pomoći u jačanju naše turističke destinacije kao destinacije hvalevrijedne dolaska -rekla je Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Promotivni spot pogledajte ovdje.

Osim spota Turistička zajednica je promovirala i maramu, modni dodatak s daškom tradicije, nastalu u suradnji s tvrtkom Potomac, nositeljem brenda Croata. Promociji spota i marame, uz ostale, prisustvovali su gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnik Dražen Barišić i, u ime Zagrebačke županije, pročelnik za gospodarstvo Damir Fašaić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime