Novi najmoderniji kamion smećar u voznom parku Komunalca

0
Komunalac add

U Komunalac Vrbovec danas je stigao novi kamion za prikupljanje otpada najnovije generacije. Ova investicija vrijedna je 235 tisuća eura plus PDV, rekao je direktor Komunalca Mato Jelić. – Mislim da samo jedan ovakav kamion postoji dosad u Hrvatskoj, to je kamion s potpuno automatskim podizačem, najmoderniji kamion koji će znatno ubrzati i olakšati prikupljanje otpada. Grad nam je u proračunu ove godine osigurao 58 tisuća eura te im zahvaljujem puno na pomoći – naglasio je Jelić te dodao kako je Komunalac Vrbovec od 2019. godine kupio pet novih kamiona.

U razdoblju od 2005. do 2019. kupljen je samo jedan kamion, a sada je od 2019. kupljeno pet, od toga tri nova kamiona. Sada imamo s čime raditi, imamo dobre i moderne kamione koji će znatno olakšati i ubrzati cijeli proces – poručio je Jelić.

Ulaganje u modernizaciju voznog parka Komunalca pohvalio je gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj. – Čestitam direktoru Jeliću i radnicima Komunalca, najvažnije je da se posao dobro radi i da se otpad prikuplja, vidimo da neki drugi gradovi s tim imaju problema. Komunalac se razvija i stalno se ulaže, normalno da ima stvari s kojima smo manje ili više  zadovoljni, no bitno je da Komunalac ide u dobrom smjeru što dokazuje i kupnja ovog novog kamiona – naglasio je gradonačelnik Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime