Novi model testiranja na koronavirus od ponedjeljka

0
pixabay.com
Komunalac add

Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” od ponedjeljka, 26. listopada, uvodi novi model uzimanja briseva na koronavirus, neovisno o svrsi testiranja (na uputnicu ili uz plaćanje) kako bi se smanjile gužve za testiranja na koronavirus koje svakim danom postaju sve veće.

Narudžbe građana za testiranje na koronavirus primat će se isključivo putem online platforme, kojoj možete pristupiti na poveznici https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar.

Građani mogu odabrati željeni termin testiranja, a samom testiranju moći će pristupiti od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima testiranje će se vršiti u vremenu od 8 do 10 sati.

Zavod će svakodnevno dodijeliti 500 termina testiranja (u jednoj je minuti moguće testirati dvije osobe), a građane mole da koriste model plaćanja internetskim bankarstvom i da unaprijed ispune obrazac s podacima kako bi ih mogli povratno izvijestiti o rezultatima testiranja.

Ukoliko su popunjeni termini za određeni dan, testiranje će se i dalje moći obaviti u COVID ambulantama u domovima zdravlja na sljedećim lokacijama:

  • Dom zdravlja Zagreb – Zapad, Prilaz baruna Filipovića 11
  • Dom zdravlja Zagreb – Centar, Avenija Većeslava Holjevca 22
  • Dom zdravlja Zagreb – Istok, Grižanska 4

Također, mole poslovne korisnike da termine testiranja i nadalje zatraže putem adrese elektronske pošte covidtest@stampar.hr.

Više informacija potražite na linku.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime