Novi krug masovnog cijepljenja – u Vrbovcu će se cijepiti 630 osoba

0
Komunalac add

Danas se održava novi krug cijepljenja i docjepljivanja šire populacije protiv COVID-19 cjepivom Pfizera na području Zagrebačke županije. Cijepljenje je organizirano u svim županijskim gradovima na devet posebno organiziranih punktova. U Vrbovcu se cijepljenje ponovno održava u dvorani OŠ Marije Jurić Zagorke.

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Vrbovca Ivica Strnščak rekao je da će se danas cijepiti ukupno 630 osoba. – Cijepit će se tristotinjak osoba iz prve grupe, dakle oni koji će doći na docjepljivanje te ostatak novih, koji još nisu cijepljeni. Do sada je procijepljeno oko 250 osoba. Sve teče u najboljem redu. Vrbovčani se pridržavaju epidemioloških mjera i dolaze u točno vrijeme koje su im liječnici odredili – istaknuo je Strnščak.

Prema planu i raspodjeli cjepiva županijskog Zavoda za javno zdravstvo drugu dozu Pfizera dobit će 4504 pacijenata koji su procijepljeni u prvom krugu 20. ožujka, 2696 novih pacijenata koje su odredili liječnici obiteljske medicine, te dodatno 498 osoba prijavljenih preko online platforme cijepise.zdravlje.hr.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime