Novi krov na domu DVD-a Lukovo za rođendan

0
Komunalac add

Nema kraja zadovoljstvu vatrogasaca Lukova. Za svoj 70. rođendan dobili su lijepu čestitku Grada – nedavno je i njihov vatrogasni dom dobio potpuno novo krovište.

-Sada više nema prokišnjavanja i zamakanja zidova, pa tako ni daljnjeg propadanja. Uime svih vatrogasaca i mještana sela zahvalan sam Gradu i gradonačelniku, što su nam ovo uradili, baš kao što su i obećali – ne krije zadovoljstvo predsjednik DVD-a Branko Holjevac.

Tajnica Marija Štrkalj dodaje kako će sada nabaviti potreban materijal, zasukati rukave, te pogletati i okrečiti prostorije, kako bi dom zasjao u novom ruhu. -Dečki su pravi, spremni na suradnju i mislim da neće biti problema dogovoriti i ovu akciju – kaže.

Selo, koje danas nažalost ima više kuća nego stanovnika, ima svojih četrdesetak vatrogasaca. -Od toga je aktivnih 25-30, a šestero ih je s liječničkim ispitom, tako da Društvo uvijek može izaći na intervenciju – kaže zapovjednik Mario Štrkalj i dodaje: -Što se tiče naše obljetnice, ne znamo kako ćemo i kada to obilježiti s obzirom na mjere zbog pandemije. Ali, planiramo to kad bude prilika.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime