Novi grafit vrbovečkih Bad Blue Boysa

0
Komunalac add

Proteklog vikenda vrbovečki su Bad Blue Boysi Dinamovim grafitom ukrasili trafostanicu pokraj Srednje škole Vrbovec. Raditi su počeli u subotu poslijepodne, a grafit je bio završen u nedjelju u 2 ujutro. Dvadesetak članova je, uz puno dobre volje i truda, uljepšalo još jedno mjesto u našem gradu.

Željeli bismo zahvaliti susjedu iz zgrade pokraj trafostanice, gospodinu Rodiću koji nam je dozvolio da se kod njega priključimo na struju jer bez toga ne bismo mogli odraditi posao. Pozivamo građane da, ubuduće kada nas vide da radimo grafite, slobodno dođu do nas, a mogu i ubaciti koju kunu u kutiju za grafite – poručuju vrbovečki Bad Blue Boysi. Također, dodaju kako planova za dalje već ima, ali da su problem financije jer sve troškove pokrivaju sami, a kako kažu, grafiti nisu jeftini.

Podsjetimo, prije dvije godine navijačkim su motivima ukrasili križanje na Đurištu, a među grafitima je i onaj posvećen Petru Zrinskom. Također, dva je grafita dobila i trafostanica kod trgovačkog centra Lidl. Prema željama navijača, jedan je grafit posvećen NK Vrbovcu, a drugi Gradu Heroju – Vukovaru.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime