Novi foto-natječaj “Volim svoju županiju”

0
"Lege", Matej Snopek (Osječko-baranjska županija)
Komunalac add

Hrvatska zajednica županija pokrenula je peti foto-natječaj ‘Volim svoju županiju’ kako bi ljubitelje fotografije potaknula da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive.

Pozivaju se svi kreativci da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti – ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija – u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija u Republici Hrvatskoj.

“Surovi Velebit”, Hrvoje Jurković (Ličko-senjska županija)

S obzirom na preporučenu izolaciju zbog borbe protiv korona virusa, Hrvatska zajednica županija poziva sve amaterske i profesionalne ljubitelje fotografije da se pridržavaju propisanih mjera, te umjesto izlaska vani, pregledaju postojeće fotogalerije te do 15. svibnja prijave najbolje fotografije na internetskoj adresi https://www.volimzup.hr/ .

Svaki autor može poslati najviše tri fotografije, a osigurane su nagrade za najbolje u dvije kategorije – prema mišljenju stručnog žirija te za fotografiju s najvećim brojem prikupljenih lajkova unutar aplikacije Volim svoju županiju.

“Zjenica močvare”, Ivan Kapović (Dubrovačko-neretvanska županija)

Projekt „Volim svoju županiju“ započeo je 2016. godine s ciljem poticanja građana na promociju vlastite županije, a prošle je godine prijavljeno više od 3600 fotografija iz svih hrvatskih županija. Iz svake županije bira se po jedna fotografija u postav putujuće izložbe koja obilazi županije doprinoseći buđenju regionalnog identiteta.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime