Novi asfalt u Pirakovcu

0
Komunalac add

U Pirakovcu je u tijeku asfaltiranje tzv. Smerićeve ulice, kraj društvenog doma, u duljini od 350 metara. Novi asfalt vrijedan je 200 tisuća kuna plus PDV. Radove je danas obišao gradonačelnik Denis Kralj. –Ovo je bio zapravo dugogodišnji zahtjev mjesnog odbora, rekli smo da ćemo to napraviti nakon što prođe voda tim ulicama. Dakle, Smerićeva i Farmerova bile su dvije ulice u Pirakovcu bez asfalta. Farmerovu smo asfaltirali prije mjesec dana, a sada ćemo i ovu ulicu. Drago mi je da smo ispunili želju mještana i da svaka ulica ima asfalt, što bi trebao biti standard – rekao je Kralj.

Predsjednik Mjesnog odbora Matteo Sović otkrio je koji su još radovi u planu u Pirakovcu. –U planu je još i uređenje dječjeg i nogometnog igrališta kod društvenog doma, uređenje okoliša oko doma. To radimo svake godine i moramo pohvaliti našeg susjeda Mladena koji redovito kosi travu. Redovito se sastajemo i razgovaramo o svemu što bi se još moglo učiniti – istaknuo je predsjednik Mjesnog odbora Pirakovec.

Obilasku radova pridružio se predsjednik DVD-a Pirakovec Željko Sović. –Drago nam je da je ovaj asfalt stigao, dugo smo to čekali i naravno sretni smo, hvala Gradu i gradonačelniku – istaknuo je Sović.

Podsjetimo, prije godinu dana uložena su i sredstva u obnovu Društvenog doma u Pirakovcu. –Obnovljen je krov, riješili smo centralno grijanje, kupili nove stolice. DVD Pirakovec jako puno radi i na njih se uvijek može računati kada su u pitanju intervencije, složno su društvo i njihov rad zaslužuje svaku pohvalu – poručio je Kralj.

Nedavno asfaltirana Farmerova ulica

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime