Nove medalje za Taekwondo klub Vrbovec

0
Komunalac add

Članovi Taekwondo kluba Vrbovec nastupili su na međunarodnom 25. Jastreb kupu prijateljstva održanom u sportskoj dvorani u Samoboru. Na kupu su sudjelovali klubovi iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. U prepunoj sportskoj dvorani, uz gledatelje i roditelje, bilo je nazočno mnogo sportskih djelatnika i sportaša, ali i osoba iz društvenog i javnog života grada Samobora i Zagrebačke županije.

U Samoboru je održan međunarodni 25. Jastreb kup prijateljstva te 6. Jastreb limač kup prijateljstva, odnosno 6. i završno kolo Lige prijateljstva kojoj su organizatori 3 kluba: TK  Jastreb i TK Pantera iz Zagreba te TK Vrbovec. Na taekwondo natjecanju sudjelovalo je 705 natjecatelja iz 41. kluba i 3 države. TK Vrbovec je postigao zavidne rezultate. Plasmani članova TK Vrbovca bili su u kategorijama: mali školarci: Adam Abramović – 2. mjesto, Matej Špoljarić – 3. mjesto i Viktor Major – bez plasmana, mlađe kadetkinje: Lara Prelec – 1. mjesto, Marija Đorđević – 3. mjesto, kadeti i kadetkinje: Nikola Pančenko – 1. mjesto, Gabrijela Đorđević – bez plasmana. Na turniru su bila 23 hrvatska suca, od toga 11 međunarodnih. U TK Vrbovec redovno trenira 60-tak članova mlađih uzrasnih kategorija pod budnom trenerskom paskom Mislava Pukleka i Mateje Cvetković – rekao je predsjednik TK Vrbovec Dinko Šimunec.

Osvojene medalje mladih vrbovečkih boraca na međunarodnom turniru u Samoboru samo su dokaz predanog i uspješnog treniranja koje se provodi u TK Vrbovec i promoviranje taekwondo sporta na vrbovečkom području.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime