Nove i udobnije stolice u dvorani učilišta za bolji doživljaj filmova i predstava

0
Komunalac add

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec večeras je započela nova kino sezona. Posjetitelje kina dočekale su nove, udobnije stolice u skladu sa suvremenim trendovima u kinodvoranama. –U dvorani je postavljeno 110 novih sjedala, vjerujem da će gledateljima biti ugodno pratiti naše programe, ne samo kino projekcije već i kazališne predstave kao i druge programe koje ćemo imati u ponudi ove jeseni – istaknula je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec Sanja Prijatelj.

Nove stolice nabavljene su sredstvima Ministarstva kulture i Grada Vrbovca, naglasio je gradonačelnik Denis Kralj. –Drago mi je da smo dobili jednu novu dodatnu vrijednost u našem gradu, da budu klinci uživali, kao i mi stariji i da ćemo moći puno kvalitetnije pratiti sve programe ove sezone-rekao je gradonačelnik Kralj te najavio novi veći projekt u suradnji Grada i POU Vrbovec.

Prijavit ćemo uskoro na sredstva EU fondova interpretacijski centar, koji nam Sanja Prijatelj pomaže osmisliti. U sklopu tog centra koji će biti posvećen našoj manifestaciji Kaj su jeli naši stari probat ćemo prikazati kulinarsko bogatstvo Vrbovca, ali i cijele sjeverozapadne Hrvatske. U centru bi bila i velika dvorana s 200 sjedala koja bi zadovoljila potrebe našeg grada tijekom raznih događanja. Taj projekt probat ćemo ostvariti uz pomoć EU fondova – naglasio je gradonačelnik Kralj.

Kino program možete pratiti na stranicama POU Vrbovec. Cijena ulaznice je 25 kuna.

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime