Nova vrbovečka pojačanja u borbi za naslov

0
Komunalac add

U Vrbovec su stigla nova igračka pojačanja u borbi za naslov u 4. NL Središte skupina B. Ambicije Vrbovca za novu sezonu 2024./25. su jasne i visoke, a to je samo borba za vrh tablice i povratak u 3. NL Centar. Tako su vrbovečke redove pojačali Jurica Kovačić  iz Dugog Sela, Goran Dlesk (Tehničar, Cvetkovec) i Filip Richter (Ravnice, Zagreb). Radi se uglavnom o igračima iz viših liga pa Vrbovec s razlogom ističe kandidaturu za prvaka. Pripreme Vrbovčana počinju 15. srpnja, a na pripremama se očekuje dodatna konkurencija, kako među mlađim igračima, tako i općenito borba za popunu seniorskog sastava. Ranije je već dogovoren dolazak braće Domagoja i Josipa Colarića, Ivan Filipovića, Denija Kakše, Nikole Raka i Matije Puhina.

Nakon dvije turobne i žalosne sezone u povijesti kluba kada smo ispali u 5. rang natjecanja, vrijeme je da se u Vrbovcu opet igra kvalitetan i pobjednički nogomet i da se vratimo u 3. NL Centar.  Svjesni smo da to neće biti lako učiniti, ali smo doveli prava i kvalitetna igračka pojačanja s kojima to možemo napraviti. I dalje radimo na pojačanju igračkog kadra i cijenimo da smo na pravom putu povratka u rang natjecanja kojem naš klub i pripada, kako po igračkog tradiciji, tako i prema ostvarenim sportskim rezultatima i sportskoj infrastrukturi koju posjedujemo – istaknuo je predsjednik NK Vrbovca Dražen Prelog.

Nema nikakve dvojbe da vrbovečka sportska javnost s velikim nestrpljenjem gleda na početak priprema vrbovečkih nogometaša, odigravanje pripremnih utakmica te na formiranje igračkog kadra u borbi za jesenski naslov u 4. NL Središte skupina B.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime