Nova vatrogasna oprema za DVD Gaj

0
Komunalac add

DVD Gaj na natječaju je Zagrebačke županije dobio sredstva za uređenje dječjeg poligona. Kupljeni su reflektori za osvjetljenje vježbališta i oprema poput cijevi i brentača za djecu. –Sada ćemo moći u Gaju održavati i noćna natjecanja, imamo i podršku Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca, plan je organizirati jedno takvo natjecanje sljedeće ljeto. Sada nas više nadamo se niti korona neće spriječiti, željeli bi organizirati što više druženja i aktivnosti – ističe zapovjednik DVD-a Gaj Stjepan Strnščak.

DVD Gaj vlasnik je i novog vatrogasnog vozila koje su dobili od Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca. –Riječ je o vatrogasnoj cisterni Man koju je zajednica obnovila i dala nama na korištenje, odlično nas služi. Imamo i staro vozilo Mercedes koje još uvijek dobro dođe i odlučili smo ga zadržati – ističe Strnščak te dodaje. –Mislim da smo dobra ekipa, dobro se slažemo, tu smo uvijek za ljude kad nas trebaju, ne samo kod gašenja požara, već i kod prijevoza vode i svih drugih potreba – naglašava.

Ekipa DVD-a Gaj redovito sudjeluje i na intervencijama izvan vrbovečkog područja, gdje god je pomoć potrebna, tako su 11. prosinca sudjelovali u obrani od poplava na području Hrvatske Kostajnice.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime