Nova ulaganja u DVD-u Brčevec

0
Komunalac add

Poput nekolicine dobrovoljnih vatrogasnih društava s našega područja, DVD Brčevec se također prijavio na natječaje Zagrebačke županije povezane s financiranjem odgovarajućih projekata. Dobrovoljno vatrogasno društvo Brčevec u 2021. godini sudjelovalo je s dva projekta sufinancirana županijskim sredstvima.

Prvi projekt –Uređenje spremišta DVD-a Brčevec, Zagrebačka županija potpomogla je iznosom od 6.000,00 kuna, a sredstva su utrošena na ugradnju segmentnih garažnih vrata s motorom kao i novih ulaznih vrata te jednog prozora.

U drugom projektu, pod nazivom Kupnja vatrogasne opreme, Zagrebačka županija je iznosom od 11.000,00 kuna financirala kupnju četiriju kaciga Heros-titan. One će vatrogascima DVD-a Brčevec, u budućnosti, omogućiti sigurnije izlaske s obzirom da često dobrovoljni vatrogasci  DVD-a sudjeluju u različitim intervencijama.

Članovi DVD-a Brčevec zahvaljuju na doznačenim financijskim sredstvima Zagrebačkoj županiji te se nadaju daljnjoj suradnji te poboljšanju vatrogasne zaštite na vrbovečkom području.

Tekst: dr. sc. Alojzija Tvorić Kučko, predsjednica DVD-a Brčevec

Fotografije: Darko Kučko

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime