Nova tajnica NK Vrbovca Petra Jakopec

0
Komunalac add

Nakon ostavke tajnice Irene Starešec u srpnju 2023. godine, novi Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Draženom Prelogom za novu tajnicu NK Vrbovca je izabrao Petru Jakopec. U 99. godišnjoj povijesti Vrbovca Petra Jakopec je četvrta tajnica najstarijeg i najpopularnijeg vrbovečkog sportskog društva. Prije nje na mjestu tajnice bile su Marija Meštrović, Ana Bakar i ranije spomenuta Irena Starešec.

Nema nikakve dvojbe da su tajničku dužnost tijekom povijesti NK Vrbovca obnašali ugledni sportski djelatnici pa se tako očekuje i od nove tajnice Petre Jakopec da nastavi uspješnim hodom svojih prethodnika. Dapače, pred Petrom Jakopec su zaista veliki sportski i životni izazovi jer Vrbovec iduće godine slavi 100. obljetnicu kluba pa se očekuju brojne i raznovrsne aktivnosti kojima će se obilježiti stoljetnica nogometnog sporta u Vrbovcu.

U najbrojnijem vrbovečkom sportskom društvu u kojem djeluje preko 10 kategorija i okuplja preko 250 igrača, puno je svakodnevno tajničkih poslova koje se jednostavno trebaju odraditi. Obitelj Jakopec je već do sada ostavila velikog traga u povijesti kluba od oca Slavka pa do sina Krešimira Jakopca koji su bili sjajni i poznati igrači i uspješni sportski djelatnici.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime