Nova pumpa za vrbovečke vatrogasce

0
Komunalac add

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić uručio je danas na svečanosti u Svetom Ivanu Zelini vrijednu opremu operativnim snagama sustava civilne zaštite Zagrebačke županije, i to Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije, Društvu Crvenog križa Zagrebačke županije i Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja – Stanici Samobor.

Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije dobila je dvije pumpe koje će biti raspoređene na istočni i zapadni dio županije. Jedna je pumpa otišla u Vrbovec. Vrbovečki su vatrogasci tako dobili novi snažan stroj s izuzetno velikim učinkom, koji će znatno olakšati njihove aktivnosti u borbi protiv poplava.

Župan Stjepan Kožić ovom prilikom zahvalio je operativnim snagama na svemu što rade u ovim prilično izazovnim vremenima. „Ponosan sam što Zagrebačka županija niz godina uz ona redovna sredstva može značajnije iznose osigurati u jedan nadstandard, a kad su operativne snage u pitanju sva sredstva koja se ulože, višestruko se vrate“, rekao je Kožić, podsjetivši na nedavno dodijeljenih 1,8 milijuna eura operativnim snagama.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime