Nova kvizaška uzbuđenja u Vrbovcu

0
Komunalac add

Nakon uspješno odrađene 1. sezone Pub kviza u Time caffeu u Vrbovcu, ekipa  “Enigma Factoryja” ove jeseni donosi nova kvizaška uzbuđenja u Vrbovec. Naime, od ove su sezone dio organizacije najvećeg kvizaškog projekta u Hrvatskoj pod okriljem “Urbane kviz priče” iz Zagreba koja pub kvizove održava već dugi niz godina, a prije dvije godine su postavili i nacionalni rekord po broju ekipa na jednom kvizu (preko 70).

Nova sezona kviza u Vrbovcu, najveća do sada, kreće 25. rujna u Caffe baru Staklenik. Kviz će se igrati svakog ponedjeljka, a ukupno je predviđeno12 kola. Kotizacija je 10€ po ekipi uz maksimalno 5 članova u istoj. Osigurane su brojne nagrade za prva tri mjesta, za predzadnje mjesto te još po nekoliko nagrada za ekipe iz sredine tablice. Osim zanimljivih i intrigantnih pitanja i zagonetki očekuju vas i nagrade za raznorazne igre u pauzama između krugova. Pobjednik lige osigurava mjesto u velikom finalu u Zagrebu, gdje će se boriti za veliku nagradu od 4000€. Također, svaka ekipa koja ostvari minimalno dvije pobjede na kvizu u Caffe baru Staklenik osvaja ulaznicu za veliko finale u Zagrebu.

Više informacija potražite na instagram profilu – enigma_factory ili na mobitel 092 3870 832 a prijaviti se možete već danas na poveznici – https://forms.gle/9j9uiLgo9ix2FfPaA.

Vidimo se u ponedjeljak 25. rujna 2023. godine u caffe baru Staklenik u Vrbovcu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime