Nova kino večer u POU Vrbovec

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec ponovo počinje s filmskim projekcijama u kino dvorani učilišta. Ove subote, 24. rujna na repertoaru su dva filma. U 18 sati počinje sinkronizirani  film “Vatreno srce”, a od 20 sati možete pogledati igrani film “Avatar”. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Ponovo krećemo s našim kino projekcijama, a obogatili smo i ponudu. Tako će posjetitelji moći kupiti kokice i ostale grickalice. Pozivamo građane da dođu vidjeti brojne novitete te uživati u filmovima u našem kinu – poručuju iz POU Vrbovec.

Podsjetimo, u kolovozu je u dvorani učilišta postavljeno 110 novih, udobnih sjedala na kojima će posjetitelji moći sva buduća događanja na pozornici kvalitetnije pratiti. Novi stolci nabavljeni su sredstvima Ministarstva kulture, Grada Vrbovca i sredstvima učilišta.

Dvorana je opremljena i sa 30 stolaca koji imaju male, izvlačne stolove. Stoga će se moći organizirati i neka predavanja. I dalje imamo samo ovu dvoranu pa smo odlučili poraditi na kvaliteti usluga koje pružamo posjetiteljima naših programa, ali i svih ostalih događanja na našoj pozornici. Vjerujem da će se oni udobnije i ugodnije osjećati te se kvalitetnije prepustiti onome što se zbiva na pozornici – istaknula je tada ravnateljica POU Vrbovec Sanja Prijatelj.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime