Nova investicija u Općini Farkaševac

0
Komunalac add

Na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Farkaševac načelnik Dražen Draganić obavijestio je vijećnike o prijedlogu potencijalnog investitora na području općine. Riječ je o poduzetniku iz Ljubuškog, vlasniku tvrtke Benzin Perić s adresom firme u Trogiru.

Njegovo pismo namjere pročitala je pročelnica Jadranka Đurasek.

Voljni smo investirati u vašu zajednicu s ciljem oplemenjivanja prostora benzinskom postajom koja bi olakšala poslovanje vašim mještanima i poljoprivrednicima uz dostavu goriva po povoljnim cijenama. U sklopu navedenog prostora nalazio bi se kafić i trgovina uz asortiman povoljnih cijena auto dijelova i ulja, autopraonica i Pizzeria. Uz benzinsku postaju ponudili bi i nogometni teren s umjetnom travom – stoji u pismu namjere.

Načelnik Dražen Draganić smatra da bi ova investicija bila dobra za razvoj općine Farkaševac – Najvažnije od svega, riječ je o lokaciji gdje sada radimo parkiralište. Poduzetnik će investirati ili u privatni dio nasuprot groblja ili dio gdje je naše nogometno igralište koje je trenutno izvan upotrebe. Smatram da je takvih investitora malo i da bi ih trebalo privući što više – rekao je Draganić.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime