Nogometno središte Vrbovec sufinancira školovanje trenera na Akademiji HNS-a

0
Komunalac add

Nogometno središte Vrbovec je napravilo novi pomak u svom radu jer mjerom sufinanciranja školovanja trenera pokazuje skrb i brigu u svezi daljnjeg razvoja stručnog segmenta u nogometnom sportu. Jedan od preduvjeta novog zamaha vrbovečkog nogometa je upravo i školovanje novog trenerskog kadra koji u budućnosti treba u skladu sa svim suvremenim trenerskim tendencijama zauzeti pozicije u klubovima NS Vrbovec. Nove politike koje provodi Izvršni odbor NS Vrbovec na čelu s predsjednikom Antonijom Badrovom, dopredsjednikom Matom Jelićem u suradnji s tajnikom Marinkom Kostihom su novi pozitivni vjetrovi koje su usmjereni na jačanju ugleda kako samog Središta tako i snaženje klubova unutar Nogometnog središta Zagrebačke županije. Projekt sufinanciranja školovanje trenera od strane NS Vrbovec predstavlja značajan iskorak u njihovom djelovanju, koji istodobno pokazuje i totalni odmak od postupanja prijašnjeg čelništva Središta. I na kraju da se napomene da se NS Vrbovec po prvi puta odlučio na ovaj transparentni način sufinanciranja školovanja trenera u svojoj povijesti, koje je osnovano 1974. godine.

Predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov je u povodu toga naveo slijedeće. -Nogometno središte Vrbovec sufinancirati će po jednog polaznika iz svakog kluba sa područja NS Vrbovec  u iznosu od 50 % školarine za osposobljavanje za trenera nogometa UEFA C kategorije. Školarina iznosi 3.000.00 kuna i može se platiti u 3 jednake rate od  1.000.00 kuna. Molim klubove da pošalju jednog kandidata na školovanje, prijave za upis se zaprimaju do 10. lipnja 2022.godine do 20,00 sati. S kandidatom ćemo potpisati Ugovor o sufinanciranju, kojim ćemo klubu koji je uplatio školarinu ili kandidatu koji je sam plaćao školarinu, refundirati 50% školarine nakon završetka osposobljavanja. Uvjet za povrat dijela sredstava je da kandidat uspješno završi školovanje.

Detaljnije obavijesti o potrebnoj dokumentaciji nalaza se na stranicama HNS-a (HNS-Nogometna akademija) i u Glasniku NS Vrbovec, gdje su dostupni svi relevantni podaci o školovanju trenera. Za sve informacije o gore navedenom sufinanciranju molim Vas da se obratite tajniku NS Vrbovec, Marinku Kostihi  – mobitel: 099 54 87 223.“

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime