Nogometni susret vrbovečkih policijskih službenika i djelatnika hitne pomoći

0
Komunalac add

Na novouređenom nogometnom igralištu u središtu Vrbovca odigrane su nogometne utakmice između djelatnika Policijske postaje Vrbovec i djelatnika Hitne pomoći Vrbovec. Navedene službe svakodnevno surađuju u obavljanju svojih poslova i radnih zadaća i uglavnom su ti događaji vezani za teške, ljudske, traumatične trenutke i u slučajevima kada se spašavaju ljudski životi. Međusobna uspješna koordinacija između vrbovečkih policajaca i zdravstvenih djelatnika je bit uspješnosti u navedenim ljudskim slučajevima koji zahtijevaju žurnost postupanja.

Stoga je sportski susret bio i organiziran da se još bolje razvija međusobna suradnja, uskladi zajedničko postupanje i još više međusobno upoznaju vrbovečki policijski službenici i djelatnici Hitne pomoći Vrbovec. Naime, vrbovečka javnost očekuje da sve vrbovečke hitne službe još bolje, brže i učinkovitije postupaju u svim životnim situacijama kada su ugroženi ljudski životi, imovina i okoliš.

Nogometne utakmice su bile žustre, borbene i vrlo angažirane, ali su obje ekipe igrale u međusobnom povjerenju i sportskom uvažavanju pa im nije trebao nogometni sudac jer su sve sportske prijepore rješavali u ozračju fairplaya. Posebnost utakmice je bio da su dva poznata vrbovečka nogometna suca Bojan Čerkez i Antonio Kokot bili na suprotstavljenim stranama. Iako su rezultati bili sasvim u drugom planu, ipak da se spomenu radi prvih povijesnih susreta. Prva utakmica završila je pobjedom vrbovečkih policajaca 6:1, a u druga utakmica PP Vrbovec – Hitna služba Vrbovec završila je neodlučeno 3:3.

Druženje se nastavilo u sportskoj opuštenoj atmosferi i u dogovoru za još bolja zajednička postupanja u jačanju sigurnosti i zaštite na području grada Vrbovca. Usputno je dogovoreno da utakmice vrbovečkih hitnih službu postanu i dio sportske i društvene tradicije grada Vrbovca.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime