Nogometna škola Vrbovec vas zove!

0
Komunalac add

Na Gradskom stadionu uskoro se otvaraju vrata za sve selekcije NK Vrbovec jer započinje s radom Nogometna škola Vrbovec. Stoga je tajnica NK Vrbovca Irena Starešec uputila javni poziv svim zainteresiranim djevojčicama i dječacima, odnosno već ranije registriranim mlađim članovima, da se ponovo okupe i započnu s trenažnim procesom pred novu natjecateljsku sezonu 2021./22.

Nakon kraće pauze i zasluženih odmora, Škola nogometa NK Vrbovca počinje s radom i pripremama za novu sezonu od 2. kolovoza 2021. godine. Sve naše kategorije će se tada ponovno okupiti na treninzima i početi pripreme za nove nogometne pobjede. Stoga pozivamo sve dječake i djevojčice koji bi nam se htjeli pridružiti da to svakako učine – poručila je tajnica Starešec.

Također, ističe kako je Škola nogometa NK Vrbovca razvila mnoge vrhunske nogometaše što im je i dalje glavni cilj. Upisi u školu su u tijeku za svu djecu od 5 godina nadalje. – Naši stručni treneri su tu da svima prenesu svoja nogometna znanja i razviju nove odlične nogometaše. Osiguravamo terene za trening, svlačionice, tuševe, prijevoz na utakmice, sendviče te ono najvažnije – druženje, rekreaciju i sport – naglasila je.

Nastavlja se i rad s golmanima za koje su osigurani posebni treninzi. Stoga pozivaju golmane iz svih klubova Nogometnog središta Vrbovec da im se pridruže i dodatno razviju svoje vještine bez ikakvih obveza prema klubu i bez naknade.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati voditelja škole Željka Majcena na 091/151-7536 ili tajnicu Irenu Starešec na 098/409-606.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime