Nogomet: Vrbovec na noge Trnju

0
Komunalac add

Nogometaši 3. HNL-Zapad ovoga vikenda nastavljaju prvenstvo utakmicama 24. kola. Vrbovec u nedjelju u 11 sati gostuje petoplasiranom Trnju.

Vrbovčani u nastavak prvenstva idu višestruko opterećeni. Ponajprije, pod snažnim dojmom teškog stradanja njihova prvog vratara Filipa Jendriša, koji se nakon operacije hematoma na mozgu oporavlja i stabilno je. Podsjetimo, njega je prošlu subotu na Sajmištu teško i nesmotreno nogom ozlijedio dugoselski napadač, nakon čega je Filip prebačen u bolnicu i operiran.

Ono što Vrbovčane dodatno boli, jest bešćutno tumačenje nogometnih pravila. Podsjetimo, sudac je onesvještenom Filipu tada dodijelio žuti karton, a gostima jedanaesterac nakon kojega su i došli u vodstvo. Nadalje, disciplinski je sudac Klubu odredio i kazne: zbog četiri žuta kartona i jednog isključenja (predstavnik kluba Talaja) mora platiti 600 kuna, Talaja tisuću kuna i zabrana četiri utakmice boravka na klupi.

Nikome od gledatelja subotnje utakmice u Vrbovcu to nikako ne ide „pod kapu“. Ne sumnjamo da će igrači dodatno stisnuti zube i nedjeljnu utakmicu odigrati i za svoga Fiću!

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime