Nogomet: Poraz na oproštaju od polusezone

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca nisu uspjeli pobjedom okončati polusezonu pred svojom publikom, u možda najvažnijoj utakmici jeseni. Štoviše, poraženi su od Bistre 0-2. Dok su gosti teren napuštali pjevajući, dotle je u crvenom taboru i publici carevala tuga i nevjerica. Bojimo se da je mnogima prisjeo i grah, kojim je klub sve počastio za oproštaj od polusezone. Ova se utakmica jednostavno morala dobiti, jer su Bistrani bili izravni rivali za poziciju na ljestvici.

Počelo je obećavajuće za domaćina. U 15. minuti Babić je sjajno izveo slobodan udarac s 18 metara u bliže rašlje, ali je vratar gostiju efektno obranio mrežu. Samo tri minute kasnije iz kornera gosti izvode korner s desene strane, izravno pod prečku, ali čudesno brani Jelavić. Korner je s druge strane, gotovo repriza prethodnog, i opet Jelavić „čupa“ loptu ispod grede.

Početkom 2. poluvremena gosti dobivaju dvojbeni korner, nakon kojega iz gužve zabijaju za vodstvo. U 62. minuti Bistra ostaje bez igrača (Grozdek) zbog drugog žutog kartona, ali Vrbovec ni u preostalom vremenu nije uspio napraviti ništa. I dok se očekivao posljednji sučev zvižduk, gosti iz jednog kontranapada zabijaju i svoj drugi pogodak, za veliko veselje.

Vrbovec je ostao na 15, Bistra je skočila na 17 bodova.

Iduće, posljednje jesensko kolo Vrbovec gostuje pretposljednjem Španskom, koje je danas osvojilo veliki bod u Kurilovcu – 1-1.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime