Nogomet: Pobjeda za oproštaj

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca pobjedom su zaključili nogometnu sezonu pred svojom publikom. Minimalnim rezultatom 1-0 savladali su solidnu ekipu Maksimira. Igrala se tek 4. minuta, a domaćin je zabio nakon akcije koja je krenula od kapetana Dimovića. Ovaj je uposlio Luana, a Brazilac prenosi loptu na drugu stativu, gdje glavom u bliži kut zabija Ćosić, inače prvo ime ovoga susreta.

Nešto kasnije gostujući kapetan Valković tuče opasno s 25 metara, ali vratar Jurić efektno izbija u korner. Potkraj poluvremena neumorni Slišković je u velikoj prilici, ali lopta završava u korneru.

U nastavku susreta gledali smo uzbudljiviju utakmicu, u kojoj su se napadi izmjenjivali u valovima. Bliži drugom pogotku je domaćin, ali Sliškovićeva bomba u 75. minuti završava tik uz vratnicu, a isti igrač deset minuta kasnije iz prekida pogađa prečku, a „odbijanac“ Ćosić ne uspijeva s nekoliko metara pospremiti u mrežu.

Vrbovec se, tako,  nakon dva uzastopna poraza ponovo osladio pobjedom. Sada ima 21, bod i u posljednjem kolu iduću subotu gostuje „fenjerašu“ Zagrebu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime