Nogomet: Filip je operiran, stanje je stabilno!

0
Komunalac add

Kompletirano je 23. kolo Treće nogometne lige. Rezultati: Zagreb-Zagorec 2-2,  Maksimir-Jadran 4-1, Orijent-Kurilovec 1-1, Krk-Špansko 1-1, Vinogradar-Trnje 2-4, HAŠK-Jarun 2-1, Novigrad-Dubrava 1-3 i, podsjetimo, Vrbovec-Dugo Selo 3-2.

Nakon ovoga kola Vinogradar (koji je doživio drugi ovosezonski poraz) i dalje vodi s 59 bodova, ispred Dubrave (51). Trnje je peto s 36 bodova, Vrbovec jedanaesti s tri boda manje. Iduće kolo Vrbovec gostuje upravo Trnju, u nedjelju u 11 sati.

Naravno, cjelokupna nogometna javnost Vrbovca pod snažnim je dojmom teške subotnje ozljede vratara Filipa Jendriša, kojemu je hitno operiran veliki hematom na mozgu. Filip je do sinoć bio u komi, uspješno se oporavlja i sada je stabilno – na svojim je mrežnim stranicama izvijestio NK Vrbovec. Dalje navode: „Uputili smo dopis prema HNS-u u kojem smo tražili da se ispitaju okolnosti ozljede, utvrdi odgovornost igrača koji je ozlijedio Filipa i također da se utvrdi zašto je Filipu dana opomena te kako je dosuđen penal za Dugo Selo. Jedan od događaja koji nas je posebno zasmetao je bilo ponašanje glavnog suca koji je htio da se izvede kazneni udarac dok je Filip još ležao na terenu.

Osim navedenog, dopisom želimo delegate, suce i igrače malo potaknuti na razmišljanje o ovom ružnom događaju i možda uspjeti da se ovako nešto više ne ponovi. Najbitnije od svega je da je Filip u redu i još jednom mu svi želimo brz oporavak bez posljedica. Fićo, drži se, svi smo uz tebe!“ – poručuju iz NK Vrbovec.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime