Noćni turnir u Lonjici Komunalcu!

0
Komunalac add

Malonogometna ekipa vrbovečkog Komunalca osvojila je noćni turnir u Lonjici. Možda i ne čudi, budući da je ipak riječ o nogometašima NK Vrbovca, koji su se dokazali na velikom travnjaku (Jendriš, Gegić, Slišković i drugi). Drugo mjesto osvojila je ekipa Lavovi ponora, a treće domaći Pub Cubismo.
Za naj-golman izabran je Filip Jendriš (Komunalac), igrač turnira je Josip Slišković (Komunalac), a najbolji strijelac Matija Dimović (Pub Cubismo).
Proglašena je i idealna šestorka turnira: Filip Jendriš, Filip Hranjec, Matija Dimović, Mario Ćosić, Josip Slišković i Slavko Vidović. Podsjetimo, prošle godine turnir je osvojila ekipa CB Mozart, a prvo izdanje pripalo je Cubismu.

Tunir je organiziran prethodne dvije noći, a pod velikim šatorom publika je dobila pregršt dobre zabave. Štoviše, organizirano je i javno praćenje subotnje premijerne utakmice Vatrenih na SP u Rusiji.
Hvala svima na fair i korektnoj igri i na ukazanom povjerenju. Turnir su odlično sudili gospoda Ilčić, Stanić i Vukadin. Velika je ovo organizacija, koju je teško provesti bez brojnih volontera i zato svim njima također zahvala, kao i svim  gostima, bez kojih svega ne bi bilo – rekao je „alfa i omega“ cijele ove lonjičke priče Igor Maksimović.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime