NK Vrbovec uređuje sportske prostorije na Gradskom stadionu

0
Komunalac add

Godinu u kojoj slavi svoju 100. obljetnicu NK Vrbovec je započeo uređenjem sportskih prostorija na Gradskom stadionu. U svlačionicama i u dijelu hodnika postavljene su protuklizne pločice i obojani su zidovi. Obnovljen je namještaj u svlačionicama u bojama kluba. Prije se na tom dijelu nalazila guma, a sada igrači i treneri imaju puno bolje uvjete za treniranje i za odigravanje utakmica. U tijeku su završni radovi u svlačionicama nakon kojih će sve biti spremno za nastavak natjecanja. Sve je to urađeno ne samo za domaće nego i za gostujuće igrače te kako bi se Vrbovec što bolje pripremio za obljetničku 2024. godinu.

Također se vrše radovi na zamjeni dijela reflektora na tribinama i na poligonu za treninge te je predviđeno postavljanje novih reflektora na vratima. U tijeku je servis na semaforu i na razglasu u kučici za snimanje kako više ne bi bilo tehničkih problema prilikom odigravanja utakmica. Navedeni radovi su napravljeni kako bi Vrbovec u najboljem svjetlu zablistao pred proljetni dio sezone u 4. NL skupini B. Nema nikakve dvojbe da je stoljeće nogometnog djelovanja Vrbovca zlatni jubilej koji je od ogromnog značaja i za cjelokupni vrbovečki sport.

U klubu je postavljena i nova perilica rublja koja će biti od velike pomoći domarki Renati Ščap u obavljanju svakodnevnih poslova pranja i spremanja mnogobrojne sportske opreme od mlađih kategorija, seniora pa sve do veterana.

Evo što je o radovima rekao predsjednik Dražen Prelog.  – Nogometni klub Vrbovec je uvijek imao vrhunske uvjete što se tiče nogometa. Mislim da imamo najbolju infrastrukturu i uvjete do prve lige. Naravno to možemo zahvaliti Gradu i gradonačelniku te svima koji brinu o gradskoj imovini. Ova 2024. je slavljenička godina u klubu i sve mora biti lijepo, pošto planiramo odigrati neke revijalne utakmice, ali o tome kad dođe vrijeme. Planiramo odigrati na našem stadionu i neke UEFA utakmice pa želimo da to gostima ostane u dobrom sjećanju. Zahvaljujemo se Gradu Vrbovcu, donatorima i sponzorima koji nas prate što se tiče uvjeta te i samog natjecanja – poručio je Prelog.

Iako se možda čini da su ovo tek mali kozmetički zahvati, to su poslovi koji će itekako doprinijeti cjelokupnom izgledu sportske infrastrukture na Gradskom stadionu koji ispunjava kriterije za igranje u Prvoj nogometnoj ligi (drugom rangu natjecanja HNS-a). NK Vrbovec isto tako ispunjava kriterije i za odigravanje međudržavnih utakmica koje su na Gradskom stadionu prvi puta odigrane 1999. godine za vrijeme održavanja 2. svjetskih vojnih igara u Zagrebu.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime