NK Vrbovec: Puno odlazaka i dolazaka

0
Komunalac add

Kraj prvenstva i prijelazni rokovi trenerima redovito znače pravu moru; susreću se s velikim prometom igrača, a toga nije pošteđen niti Tihomir Bradić.

Još nedavno klub mu je napustilo puno prvotimaca. Među njima, što je posebno odjeknulo, je odlazak ponajboljeg igrača i kapetana Dimovića, koji karijeru nastavlja u Lonji. Otišli su i Boroša, vratar Jurić (Rakovec), zatim Nakić, Vimislicky, Vrtar, Ištvanović, Petak prestaje igrati… S druge strane, ovih su dana došli golman Jelavić (Kurilovec), Čupić (Slaven-Belupo), Grežina, Radovac.

-Tu priča ne staje. S nekim zagrebačkim ligašima još pregovaramo o mogućoj sportskoj suradnji, kojom bi k nama u idućoj sezoni došli neki igrači. Cilj nam je dobiti prava pojačanja, a ne samo prinove. U rad ćemo uključiti i naše juniore, pa ćemo više znati polovicom srpnja, kada i počinju pripreme za novo prvenstvo – kaže Bradić, koji bi do tada trebao steći i trenersku licenciju na Nogometnoj akademiji.

Dodajmo i to da Denis Madžar više nije sportski direktor Kluba. Nedavno je podnio ostavku na tu funkciju, a novi se tek treba izabrati.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime