NK Vrbovec poziva sve generacije igrača, trenera, članove i simpatizere kluba na zabavu i druženje

1
Komunalac add

NK Vrbovec je zajedno s Gradskom zajednicom športskih udruga Vrbovec organizirao sportsku izložbu „Ususret 100. rođendanu NK Vrbovca“, koju je 9. rujna 2022. godine u klupskom kafiću „Offside“ na Gradskom stadionu otvorio vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj. Time je na simboličan način Vrbovec započeo pripreme za 100. obljetnicu kluba koja će se organizirati 2024. godine.

NK Vrbovec obilježavajući 98. obljetnicu osnivanja kluba organizira 16. rujna zabavu i druženje za sve generacije igrača, trenera, sportskih djelatnika, članova i simpatizera kluba ispred Gradskog stadiona. Tim povodom bit će postavljen veliki šator ispred kafića „Offside“. Posjetitelji i gosti će ujedno imati prigodu da pogledaju i sportsku izložbu i prisjete se minulih vremena kad se mukotrpno stvarao ugled i renome kluba.

Za veselu atmosferu, razonodu i ples zadužen je popularni glazbeni sastav „MAX 5“, a članovi NK Vrbovca će se pobrinuti za osvježavajuća pića i za osjećaj ugodnosti, sigurnosti i evociranja na prošla nogometna vremena. Stoga, vidimo se na zabavi NK Vrbovca na Gradskom stadionu.

Zdenko Brezarić

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime