NK Vrbovec – poraz za kraj

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca nisu u subotu u posljednjem jesenskom kolo uspjeli upisati bodove u Španskom. Poraženi su minimalnim rezultatom 0-1. Bradić za ovaj susret nije imao glavnog obrambenog igrača Pluščeca, prvog klupskog strijelca Josipa Colarića (11 golova) i još neke.

Ovo im je treći poraz u nizu, ukupno osmi, tako na kraju polusezone završavaju na 14. mjestu s do sada osvojenih 15 bodova. Minulu su polusezonu Vrbovčani uspjeli izboriti tek četiri pobjede, tri puta su remizirali – ostalo izgubili.

U Ligi, u kojoj svatko svakoga može dobiti, ipak je dojam da je učinak trebao biti bolji. Da li je trenutno ovo realno ili premalo? – odlučit će struka i klupska uprava.

Ostali rezultati posljednjeg, 15. kola: Gaj-Dugo Selo 3-0, Trnje-Vrapče 2-2, Bistra-Vinogradar 0-1, Maksimir-Mladost 4-1, Jarun-Zagorec 1-1, HAŠK-Kurilovec 0-0 i Ponikve-Lučko1-1.

Jesenski prvak je Vinogradar s 34 boda, ispred Kurilovca, Maksimira i Mladosti (po 27). Od 10. do 16. mjesta plasirali su se Bistra, Špansko (po 17), Dugo Selo, Vrapče, HAŠK (po 16), Vrbovec i Trnje (po 15 bodova).

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime