NK Vrbovec – Mato Jelić novi predsjednik, Dražen Prelog potpredsjednik

0
Komunalac add

Izvanredna izborna skupština NK Vrbovca danas je navečer jednoglasno za novog predsjednika izabrala Matu Jelića (dosadašnjeg potpredsjednika), Dražena Preloga za potpredsjednika, te novi Izvršni odbor od 11 članova. I to zato, jer je dosadašnji predsjednik Siniša Bađun iz osobnih (poslovnih) razloga podnio ostavku, pa je Skupština razriješila i cijelo dosadašnje vodstvo Kluba. Prije toga Bađun je ukratko podnio izvješće o prošlogodišnjem radu. Prihodi kluba iznosili su 975.000 kuna, ali je potrošeno 73.000 kuna više. Instaliran je novi semafor, počele su pripreme za gradnju novog terena za djecu, iskopan arteški bunar, krenula energetska obnova zgrade stadiona, održan vrlo uspješan turnir najmlađih – PIKOLO, isplaćen je dug Komunalcu još iz 2001. godine, obilježena 95. obljetnica Kluba.

Rezultatski, najmlađe selekcije su polusezonu završile na prvim i drugim mjestima u svojim ligama, a prva momčad je polusezonu završila bodovno nešto slabije.

– Prošla je godina poslovno i rezultatski bila vrlo zahtjevna. Vremena su teška i treba puno umješnosti i energije ovaj pogon držati „u igri“,  ali i činiti sve kako bismo postigli još više. Organizacijski, Klub treba dići na još višu razinu, a vjerujem da ćemo to i uspjeti, budući da sada imamo i vrlo kvalitetan Izvršni odbor – među ostalim je kazao Jelić.

Oči javnosti uvijek su uprte u seniorsku momčad. Jelić ističe kako će ona ovog proljeća biti veliko (ugodno) iznenađenje. Uvjeren je kako će Crveni nadoknaditi bodovni minus iz jeseni i zadržati trećeligaški status.

Usvojen je i plan rada za ovu godinu, koji će pratiti i budžet kao i lani.

Upućujem zahvalu svima koji radite u i za klub. Grad i ja osobno stojimo iza vas i pomažemo koliko je to god moguće. Nadam se da će doći i bolji rezultati (seniorske momčadi), jer nam je svima, pa i meni, stalo do toga – kratko je poručio gradonačelnik Denis Kralj. Skupštinu je pozdravio i čestitao novom klupskom vodstvu i predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime