NK Vrbovec doživio minimalan poraz od Tehničara

0
Komunalac add

Prijateljska utakmica

VRBOVEC – TEHNIČAR 0 : 1

 Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja nema.

Sudac: Srećko Jantoljak (Kunđevac), pomoćnici Ivan Bukovčan (Cubinec) i Blaž Crnoja (Celine).

Strijelac: 0:1 Kranclbinder (28).

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Fugaj, Krizmanić, Ćosić, Hercig, Busija, Trošić, Babić, D. Colarić. Još su igrali: Bubnjar, Novokmet, G. Tolić, Slišković, Boroša, Tomas, J. Colarić, Škaro, K. Colarić.

Trener: Igor Ratkajec.

TEHNIČAR: Mrmić, Belovari, Delić, Strajnić, Kocijan, Hudak, Štritar, Grubešić, Milek, Bartolović, Kranclbinder.Još su igrali: Stubić, Bos, Drk, Belaj, Jambrešić, Jendrić, Balaško, Kraljević.

Trener: Roman Sović.

U srazu dva trećeligaša Vrbovca i Tehničara minimalna pobjeda je zasluženo pripala gostima iz Cvetkovca. Vrbovec je prvi zaprijetio u 8. minuti jer je nakon prodora s lijeve strane Domagoj Colarić ubacio loptu u peterac, koju je iz gužve efektno petom zahvatio Busija, ali je prošla tik uz desnu vratnicu. Potom su gosti preuzeli igru u kojoj su taktički i disciplinirano držali loptu i preko brzih kontranapada ugrožavali domaća vrata. Tako su u 23. minuti izveli brzu akciju u kojoj je Milek s 20 m pogodili vratnicu. U 28. minuti po lijevoj strani pobjegao je Milek i potom asistirao Kranclbinderu, koji iz blizine trese domaću mrežu. Uzvratio je Vrbovec u 33. minuti nakon centaršuta Domagoja Colarića s desne strane, Babić je glavom s 5 m promašio loptu. Ponovo je Milek u 36. minuti probio po lijevoj strani i dodao loptu Štritaru koji je snažno tukao s 14 m, ali je uslijedila sjajna obrana Zrinščaka i lopta je završila u korneru. Nesmotrena reakcija domaće obrane u 42. minuti omogućila je neometanom Deliću udarac s 12 m iskosa s lijeve strane koji je okrznuo prečku.

U drugom poluvremenu Vrbovec je igrao puno angažiranije i već u 46. minuti stvara prvu 100 postotnu šansu. Slišković dodaje loptu Škari koji s 7 m snažno tuče u vratara Mrmića. Razigrani Slišković je u 53. minuti gurnuo loptu Josipu Colariću koji se nalazi u 100 postotnoj šansi, ali njegov udarac brani Mrmić. Nakon prodora po desnoj strani u 68. minuti Bubnjar je ubacio loptu koju prihvaća Boroša, ali je njegov udarac s 12 završio pored lijeve vratnice. Ponovo Bubnjar u 75. minuti ubacuje loptu, ovaj puta Josipu Colariću kojem je iz izgledne situacije udarac ponovo uhvatio Mrmić. Nova prigoda za domaćine zbila se u 82. Minuti, Slišković je pronašao Josipa Colarića kojem Mrmić opet skida udarac. Vrbovčani su mogli izjednačiti u 84. minuti jer je Tomas proigrao Josipa Colarića koji opet ne koristi 100 postotnu šansu, a Mrmić još jednom bravurozno reagirao i spriječava siguran pogodak. Gostujući vratar Ante Mrmić se svojim sjajnim obranama prometnuo u prvo ime susreta i najzaslužniji je za slavlje gostiju iz Cvetkovca.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime